декември 2022
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
Categories
Издателство Любопитно Новини

Да потърсим заедно идеалния коледен подарък! Споделете с Издателството на МУ-Варна вашите любими заглавия

Коридорите на Медицински университет – Варна са декорирани с пъстра коледна украса, пред сградата на ректората е издигната красива арка от празнични светлини, вече се усеща духът на предстоящите декемврийски празници. По това време на годината започваме и с коледното пазаруване, което често продължава до навечерието на самия празник.

Тази година екипът на Университетското издателство призовава Вас, настоящи преподаватели, наши автори и студенти, да споделите кои са любимите Ви книги и кои четива намирате за вдъхновяващи.

Надяваме се с Ваша помощ да изготвим една кратка библиография, в която всеки да може да открие по нещо ново, което би искал да прочете.

Нека заедно открием стойностен коледен подарък за себе си и близките ни хора!

Колко време е нужно да отделите, за да се включите в инициативата ни и как можете да го направите?

Всичко, което Ви е нужно е да сте в добро настроение, да разполагате с 10 минути и да следвате следните 3 стъпки:

  1. Изпратете мейл на press@mu-varna.bg или публикувайте във Facebook Messenger MU Varna Press | Facebook заглавието на любимата Ви книга или публикация, която намирате за вдъхновяваща. Допълнете няколко думи за сюжета или защо намирате това четиво за подходяща книга за подарък.
  2. Споделете заглавие на предпочитана книга от автор на МУ-Варна, която Ви е харесала или Ви е накарала да промените представата си за дадена дисциплина.
  3. Добавете кратко представяне на себе си. За преподавателите: име, катедра и Ваша дигитална снимка; за студените: име, държава, специалност и Ваша дигитална снимка.

Благодарим Ви предварително!

Нека радостта от Коледа бъде с Вас през цялата година!