Новият "Справочник за прием на студенти за учебната 2018-2019 година“ Ви очаква в книжарниците ни

Излезе от печат „Справочник за прием на студенти за учебната 2018-2019 година”. В него ще откриете подробна, официална и актуална информация относно кандидатстудентската кампания и прием на нови студенти в Медицински университет – Варна, през учебната 2018/2019 г.

По традиция изданието съчетава изчерпателната информация с богат илюстративен материал.

Акцентите в справочника:

  • Подробна информация за всички специалности на Медицински университет – Варна, на Медицинския колеж и филиалите в градовете Сливен, Шумен и Велико Търново.
  • Правилник за прием на студенти в Медицински университет – Варна, за учебната 2018/2019 г.
  • Срокове за прием на документи и изпитни дати за всяка една специалност.
  • Разпределение на приема по квоти.
  • Конспекти, учебни помагала, учебници за подготовка, методични указания, както и примерни тестове – за кандидатстващите с биология и химия в специалностите „Медицина”, „Дентална медицина” и „Фармация”, както и направление „Военен лекар”.
  • Конспекти, литература, методични указания, примерни теми за есе, указания за попълване на тестовете и т.н.

 

В края на справочника присъстват данните за контакт с всички звена, отдели, факултети, участващи в кампанията, както и информация за банковата сметка на МУ-Варна.

Специално място в настоящия сборник е отделено на онлайн услугите на университета – както за кандидат-студенти, така и за студенти.

Можете да откриете “Справочник за прием на студенти за учебната 2018-2019 година“ в нашите книжарници, както и да го поръчате онлайн от тук