+359 52 677 112 press@mu-varna.bg

Университетското издателство предлага медицински издания вече и в УМБАЛ „Св. Марина”

От 4 април 2017г. Университетското издателство официално предлага своите издания на територията на Университетската многопрофилна болница за активно лечение „Св. Марина“-Варна.

Освен медицинска литература, издадена от МУ-Варна, се предлагат и медицински издания на други издателства  в страната, популярна медицинска литература, художествена литература, периодични издания и ежедневна преса, канцеларски материали. Студентите и клиентите могат да закупуват и рекламни стоки с марката на университета – тениски, пуловери, якета, чаши, химикали и др.

 

Преподавателите имат възможност да предоставят за продажба свои оригинални авторски произведения, издадени или отпечатани в други издателства, след сключване на договор с университета. За въпроси и подробна информация се обръщайте към отдел „Издателска дейност“, тел. 052 677117, e-mail: press@mu-varna.bg. Университетското издателство очаква Вашите книги!

Заглавията, които можете да закупите в УМБАЛ „Света Марина“ са подбрани, така че да задоволят читателските нужди едновременно на студенти, преподаватели, практикуващи лекари и посетители на болницата. Посетете книжарницата на входа на УМБАЛ „Св. Марина, за да се уверите сами!

 

Работно време:

Понеделник – четвъртък: 9:00-17:00ч.

Петък: 9:00-15:00ч.

Обедна почивка: 30 мин.

Почивни дни: събота, неделя и официални празници