+359 52 677 112 press@mu-varna.bg

Издателство „Медицински университет – Варна“ отпечата първо издание на сборник в помощ на студенти по фармация

„Ръководство за упражнения по фармакология за студенти по фармация“ е заглавието на новия сборник с практически задачи по фармакология издаден в МУ- Варна през септември 2017г. Състои се от 29 упражнения, всяко от които завършва с различен брой практически задачи за проверка на усвоените знания. В изданието са поместни и 4 колоквиума с примерни преговорни тестове.

 

Авторският колектив е начело с доц. д-р Мариета Петрова Георгиева, д.м. и доц. д-р Калоян Добринов Георгиев, д.х., които са редактори на книгата и се допълва от ас. маг.-фарм. Стела Тошкова Драгоманова, ас. маг.-фарм. Надежда Руменова Хвърчанова, ас. д-р Габриела Красимирова Кехайова, ас. маг.-фарм. Мая Петрова Радева-Илиева и ас. маг.-фарм. Симеонка Димитрова Димитрова.

За да се сдобиете с този сборник, може да посетите книжарниците на Медицински университет – Варна или пък да поръчате онлайн изданието ОТТУК.

За повече детайли относно конкретното съдържание на упражненията, можете да прегледате раздел „Книги“ в уебсайта на университетското издателство.