+359 52 677 112 press@mu-varna.bg

Излезе от печат „Практически упражнения по физиология“

Издателство „Медицински университет – Варна“ предлага на вниманието на студентите по медицина и дентална медицина ново ръководство. То съчетава класически и новаторски подходи в практическото усвояване на фундаменталната медико-биологична наука.

 

Под редакцията на Маргарита Стефанова и Златислав Стоянов, в „Практически упражнения по физиология“ са публикувани класически експерименти, физиологично обосновани диагностични методи и напътствия. Високотехнологичните изследвания, интернет препратките и компютърните симулации придават съвременен облик на обучението в тази класическа дисциплина.

 

Ръководството е уникално с това, че е подготвено в съавторство с клинични специалисти. Това гарантира интегритета на обучението по медицина и приемствеността между неговите етапи. Автори са Златислав Стоянов, Маргарита Стефанова, Пиарета Николова, Любка Дечева-Икономова, Ирина Пашалиева, Емилия Станчева-Вълчева, Пламен Димитров, Антония Хачмериян, Диана Ганчева-Томова, Яна Бочева, Павел Бочев и Яна Манолова.

 

Повече информация относно съдържанието на „Практически упражнения по физиология“ можете да откриете в раздел „Книги“ на уебсайта на Университетското издателство.

 

За да се сдобиете с ръководството, посетете книжарниците на Медицински университет – Варна, или го поръчайте онлайн ОТТУК.